top of page

PROJECTEN

Productie 'Luta Interna'

De voorstelling Luta Interna is een multidisciplinaire voorstelling over tweelingzussen die totaal verschillend van elkaar in het leven staan.

Terwijl Dunja zich laat leiden door het lot, neemt Ayla zelf de touwtjes in handen. Welke manier is de beste? Is alles reeds voorbestemd? Laat je je best leiden door deze hogere macht? Of neem je voortdurend zelf het heft in handen, ook als het keer op keer tegenslaat? Deze vragen zijn onderwerp van de aanhoudende confrontatie tussen beide zussen en hun continu intern gevecht.

FTO Liveband Invites

Voor dit nieuwe concept gaan we de samenwerking aan met lokale en jonge artiesten. De bedoeling is om samen met de artiesten een full live experience te creëren en hun muziek te herarrangeren naar een full band bezetting. Op deze manier bieden we de artiesten de mogelijkheid om via coaching hun muziek te herontdekken en op een professionele manier hun muziek live on stage te performen.


Het is mogelijk om het concept te boeken op jouw locatie. De artiesten worden steeds in samenspraak gekozen met de locatie. 

FameTakeOver@Olt_StijnVerbruggen-22-min.

Showcases

Met Female Takeover vermengen we verschillende disciplines tot showcases. Daarbij bieden we zowel korte- als lange showcases aan, afhankelijk van de vraag. Zang, woord, dans en live muziek zijn de diverse domeinen die naar keuze van de opdrachtgever vermengt kunnen worden. Op deze manier creëren we telkens een ruime waaier aan mogelijkheden per opgevoerde showcase. Ten slotte kan op aanvraag ook een specifieke thematiek gelinkt worden aan een opvoering die we binnen onze eigen stijl creëren.

RAAK_maruszak.photo-036.JPG

Podcast

Female Takeover The Talkshow is een nieuw audiovisueel project waarbij onze eigen kennis, expertise, interesses en dilemma’s als collectief worden gedeeld. Deze talkshow gaat met gasten dieper in op verschillende thema’s, levensplannen, dromen en gebeurtenissen. Dit allemaal gelinkt aan de visie waarmee female takeover ooit gestart is, nl vrouwen verbinden en vertegenwoordigen, alsook het ontdekken van nieuwe paden en een weg creëren voor iedereen die na ons komt.

PHOTO-2019-04-08-17-27-55.jpg
bottom of page